Als architect ontwerp ik duurzame woon- en werkruimtes voor de toekomst waarin uw beleving centraal staat, daarnaast begeleid ik de opdrachtgever gedurende het gehele bouwproces.

BUREAU

Kuipers Architectuur is in 2005 opgericht en gevestigd in 's-Hertogenbosch. Als architectenbureau richt het zich op het ontwerpen van duurzame woon- en werkruimtes.  Het bureau is werkzaam in nieuwbouw , verbouw en transformaties van zowel klassieke als moderne gebouwen door geheel Nederland.

VISIE

Architectuur is de beleving van de bebouwde omgeving. Het concept achter de ontwerpen is het realiseren van gebouwen die aansluiten bij de wensen van de gebruiker en voldoen aan de functie waarvoor ze zijn bedoeld. De ontwerpen zijn specifiek  toegesneden op de gebruiker en geven daarmee een unieke belevenis van de bebouwde omgeving.

De beleving van het gebouw is van grote invloed op het welbevinden van mensen. De ruimtelijke werking, de uitstraling van materialen, kleurstellingen en het fysieke binnenklimaat vormen de belangrijkste factoren. A deze facetten komen bijeen tot een helder en opmaat gemaakt ontwerp.

De wensen van de opdrachtgever staan centraal en tijdens het intensieve ontwerp-traject wordt u begeleidt door het bouwproces, ontwerpkeuzes worden gezamenlijk gemaakt met opdrachtgevers en adviseurs.

 

RON KUIPERS

Ron Kuipers (1970) is in 2005 afgestudeerd aan de Academie voor Bouwkunst in Tilburg. Sindsdien heeft hij ervaringen opgedaan bij diverse architectenbureaus, managementbureaus en overheden.

 

CV Ron Kuipers

 

reg.nr. architectenregister 1.070101.012

KUIPERS ARCHITECTUUR © 2018

KUIPERS ARCHITECTUUR © 2018

KUIPERS ARCHITECTUUR © 2018

KUIPERS ARCHITECTUUR © 2018

KUIPERS ARCHITECTUUR © 2018

KUIPERS ARCHITECTUUR © 2018